fbpx

st. Cuza Voda 18/5, Tel: 022 605 520
Luni-Vineri: 09:00-18:00, Sâm: 09:00-14:00

img

TRANSPORT MULTIMODAL

DHL oferă servicii de transportare internațională ale încărcăturilor pe cale aeriană, maritimă și terestră, în caz de necesitate, combinîndu-le. Asemenea transportări cu transport combinat se numesc multimodale.

Service-ul multimodal oferă posibilitatea clienților noștri de a primi încărcături din regiuni îndepărtate, cum ar fi China, Canada, SUA în termeni restrînși și la un preț optim.

Avantajele transportării multimodale constă în combinarea eficientă mai multor tipuri de transport, optimizarea termenilor de livrare, reducerea cheltuielilor pentru depozitarea încărcăturii.

SERVICIILE NOASTRE:

• Organizarea livrării internaționale a încărcăturilor combinate, în container, încărcăturilor agabaritice folosind mai multe tipuri de transport;
• Transportarea intermodală – transportarea încărcăturilor cu folosirea diferitor tipuri de transport, fără transbordări.
În aceeași unitate (de exemplu în container sau semi-remorcă), în care încărcătura se află pe parcursul întregii transportări de la expeditor pînă la destinatar;
• Organizarea transportării a containerelor maritime din port pînă la depozitul destinatarului și restituirea containerului în port;
• Vămuirea încărcăturilor în terminalele de plecare/sosire, organizarea tranzitului vamal și eliberarea încărcăturii în punctul vamal specificat;
• Organizarea încărcării, descărcării, precum și ambalarea mărfii;
• Asigurarea încărcăturilor.

De ce alegem DHL Global Forwarding?

Alegerea rutei optime din punct de vedere a factorilor de timp și preț.

Pregătirea și verificarea documentației de expediere luînd în considerație condițiile de livrare INCOTERMS și contractele de livrare/vînzare-cumpărare.

Monitorizarea zilnică a încărcăturilor în tranzit și înștiințarea despre sosirea acesteia la aeroport, port maritim sau terminal auto.

Lăsați o cerere
alt