fbpx

st. Cuza Voda 18/5, Tel: 022 605 520
Luni-Vineri: 09:00-18:00, Sâm: 09:00-14:00

img

DHL- Rapiditate, încredere, siguranță!

Istoria companiei

Fondată în San Francisco mai mult de 50 de ani în urmă de către trei antreprenori Adrian Dalsey, Larry Hillblom și Robert Linn – DHL este unul din liderii pe piața mondială de logistică.

Astăzi, acoperirea rețelei logistice DHL se extinde peste 220 de țări și teritorii ale lumii. În cadrul companiei activează mai mult de 360.000 de lucrători. Noi oferim soluții practice pentru cele mai diverse solicitări din domeniului logisticii.

DHL este o parte a DeutschePost DHL Group – lider mondial în domeniul serviciilor poștale și de curierat, care la fel include suubdiviziunile DHL Express, DHL Parcel, DHL eCommerce, DHL Global Forwarding, DHL Freight și DHL Supply Chain.

De la începuturile activității și pînă la 25 de ani de experiență în domeniul livrării express

Pe teritoriul Republicii Moldova reprezentanța oficială DHL este compania “Sergiu Plus Nicolae” SRL, care și-a deschis ușile oficiului său pentru prima dată încă în anul 1995, fiind prima companie, care prestează asemenea servicii pe piața autohtonă.

Reprezentanța DHL în Republica Moldova și-a început activitatea sa oferind servicii de export ale documentelor și coletelor cu dimensiuni mici. Prima echipă DHL în Moldova era compusă din 8 tineri energici, care promovau cu un mare entuziasm un serviciu inedit în Republica Moldova. Lucrul persistent a făcut posibil extinderea posibilităților companiei și introducerea serviciilor noi.

În prezent, mai mult de 70 de persoane sunt membri a echipei DHL în Republica Moldova. Structura companiei ne oferă posibilitatea de a cuprinde întregul proces de livrare express pe teritoriul Moldovei. Ținînd cont de experiența considerabilă de 25 de ani în domeniul transportării, lucrătorii companiei DHL vă vor ajuta să exportați și importați orice încărcături, începînd de la documente și finisînd cu părți ale aeronavelor. La fiecare etapă a transportării specialiștii DHL monitorizează toate nuanțele tranzitului expedierii, care sunt importante cît pentru destinatar, atît și pentru expeditor.

Un scop comun

Prioritățile companiei noastre constă în dezvoltarea capacităților angajaților, sporirea calității deservirii și lărgirea spectrului de servicii ale companiei. Fiecare departament a companiei organizează cursuri de instruire pentru angajații săi cu scopul de a menține și ridica nivelul profesional și calificarea, la fel și pentru a face cunoștință cu ultimele inovații a rețelei DHL.

Pentru a face schimb de experiență cu colegii noștri din alte țări,, anual sunt organizate conferințe a reprezentanților DHL cu scopul implementării celor mai bune practici mondiale și îmbunătățirii service-ului local DHL. Echipa noastră niciodată nu se oprește, mereu implementează tehnologii noi în activitatea sa, tinde la îmbunătățirea calității serviciilor prestate.

Ascultăm și auzim

Echipa DHL are grijă de necesitățile clienților săi, mereu propune cele mai originale soluții, o abordare profesională și lucru individual cu fiecare ofertă. Pentru încărcăturile specifice care urmează să fie expediată din Moldova, se efectuează o solicitare în țara de expediere, cu scopul de a afla cît mai multe detalii referitoare la regulile aplicabile.

Experiența noastră și dorința de a ajuta clientul să soluționeze problemele logistice complexe sunt factorii cheie care motivează companiile să apeleze la serviciile noastre pe bază regulară. În cadrul companiei DHL, cultura comunicării cu clienții este o prioritate, respectată de fiecare membru al echipei noastre.

Unitatea echipei – cheia succesului

Pentru DHL lucrul în echipă stă la temelia activității zi de zi.Spiritul colectiv și interacțiunea permanentă între departamente, ne permite să soluționăm rapid și eficient orice solicitare a clienților. Alegerea cadrelor este un moment important în procesul de formare a unei echipei de specialiști în domeniul său. Principiile de activitate a rețelei DHL constituie fundamentul în baza căruia asamblăm viziunea colectivului. Scopurile noastre sunt de a fi mereu în mișcare, de a căuta și găsi cele mai moderne metode și tehnologii de prelucrare ale încărcăturilor, dezvoltarea personală zi cu zi ai angajaților noștri. Pentru atingerea scopurilor date, noi, păstrăm o legătură strînsă cu oficiul nostru principal din Germania. Echipa noastră este o familie, care crește în continuu și este gata să ofere experiența noastră de mai mult de 25 de ani pentru dezvoltare a afacerii clientului– iată care este menirea fiecărui membru a unei echipe nu tare mari, dar puternice DHL Moldova.

Dacă aveți o sugestie sau un comentariu cu privire la îmbunătățirea serviciului companiei noastre, așteptăm scrisorile Dumneavoastră pe adresa de e-mail datahubmd@dhl.com sau pe numărul 022 605 520.

Contactați-ne
alt