fbpx

st. Cuza Voda 18/5, Tel: 022 605 520
Luni-Vineri: 09:00-18:00, Sâm: 09:00-14:00

img

SERVICII DE BROKERAJ img

DHL Moldova – este partenerul Dumneavoastră de încredere în domeniul serviciilor vamale și de brokeraj! Vămuirea și perfectarea procedurilor vamale este una din cele mai responsabile etape în cadrul livrării internaționale ale bunurilor. Experiența DHL în domeniul vămuirii oferă posibilitatea de a efectua procedurile vamale rapid și eficient. Specialiștii în domeniul vămuirii DHL vor soluționa eficient solicitările Dumneavoastră, oferind un spectru larg de servicii de vămuire, care includ:

Avantajele colaborării cu brokerii DHL

Analiza și consultarea în privința procedurilor vamale și prevederilor legislației vamale
– Analiza individuală ale expedierilor curente sau planificate pentru import/export:
– Clasificarea prealabilă a bunurilor în conformitate cu codurile nomenclatorului mărfurilor, calcularea taxelor și impozitelor vamale.
– Consultații în privința documentelor necesare pentru vămuire pe teritoriul Republicii Moldova.

Pregătirea documentelor pentru vămuire corectă înainte ca marfa Dumneavoastră să ajungă la destinație

Coordonarea documentației pentru vămuire și pregătire pentru declararare corectă a bunurilor în regimurile de Export/Import/Tranzit conform prevederilor legislației înainte ca marfa să ajungă pe teritoriul Republicii Moldova.

Depunerea operativă a declarației vamale
Depunerea operativă a declarației către organele vamale pentru livrările urgente. Coordonarea livrării către destinatar după primirea liberului de vamă.

Orele de lucru a departamentului de brokeraj DHL
08:00-18:00 pauză 12:00-13:00

Orele de lucru a postului vamal
08:00-17:00 pauză 12:00-13:00

Contactați-ne și brokerii DHL vă vor ajuta cu orice întrebări legate de declararea sau efectuarea procedurii de vămuire a expedierii dvs.

Contactați un broker
alt