fbpx

st. Cuza Voda 18/5, Tel: 022 605 520
Luni-Vineri: 09:00-18:00, Sâm: 09:00-14:00

img

TRANSPORT AUTO

DHL Global Forwarding este partenerul Dumneavoastră de încredere în domeniul livrării bunurilor prin intermediul transportului terestru. Bazîndu-ne pe aproape 20 de ani de experiență, specialiștii noștri identifică rute optime pentru livrări în statele UE, Balcani,țările CSI și Asiei mijlocii. Datorită rețelei vaste a reprezentanțelor DHL,oferim Clienților noștri o politică flexibilă de preț cu atenție sporită a supra nivelului înalt de deservire.

SERVICIILE NOASTRE:

• Transportul internațional a bunurilor pe cale terestră cu diverse opțiuni de bronarea unității de transport:completă(FTL) sau parțială(PTL)
• Transportul încărcăturilor agabaritice și partidelor de încărcături combinate cu posibilitatea de a le consolida;
• Transportul încărcăturilor cu respectarea regimului de temperatură;
• Perfectarea setului de documente de însoțire a bunurilor precum și documentelor de transport;
• Asigurarea încărcăturii;
• Monitorizarea permanentă a statutului încărcăturii;
• Perfectarea formalităților vamale în țara de expediere/destinație;

De ce alegem DHL Global Forwarding?

Echipă experimentată
Echipa DHL Global Forwarding posedă mai mult de 20 anide experiență în domeniul organizării transportului bunurilor pe cale terestră. Pe parcursul acestor ani compania noastră a examinat specificul diferitor rămuri și domenii de activitate, astfel clienții noștri beneficiază de soluții eficiente și probate.

Acoperire extinsă
DHL posedă o rețea extinsă de reprezentanțe în țările Uniunii Europene, CSI și Asiei. Colaboratorii noștri cunosc limbi străine și mereu sunt în contact cu transportatorul și colegii din rețeaua DHL indiferent de țara de destinație sau fusul orar.

Transportarea a celor mai diverse tipuri de marfă
Specialiștii DHL Global Forwarding organizează executareaa celor mai complicate comenzi transport sub regim de temperatură sau chiar a utilajelor cu gabarite mari. Deasemenea compania noastră oferă soluții logistice pentru bunurile periculoase, bunurile combinate, în vrac și altele.

Siguranță
DHL Global Forwardingoferă soluții logistice cu atragerea furnizorilor serviciilor de transport profesioniști cu o reputație solidă. Partenerii noștri colaborează cu noi în baza contractelor de lungă durată, fapt care ne garantează stabilitatea și calitatea colaborării indiferent de situația de pe piață. Subcontractorii DHL Global Forwardingdețin licențele și permisele necesare pentru practicare serviciilor prestate.

Lăsați o cerere
alt