str. Cuza Vodă 18/5, Tel: 022 605 520

Lu-Vi: 09:00-18:00, Sm: 09:00-14:00

img

SERVICII DE IMPORT img

DHL EXPRESS – este partenerul Dumneavoastră de încredere în livrarea încărcăturilor urgente și a documentelor de peste hotare în Republica Moldova.

Serviciul ”Import-Express” vă asigură următoarele avantajele:

Cont unic

Folosirea unui singur număr de cont pentru comandarea livrării tuturor încărcăturilor și documentelor importate de Dumneavoastră. Contul unic vă oferă posibilitatea să urmăriți și să controlați livrările efectuate. La deschiderea contului pentru serviciul ”Import-Express”, aveți oportunitatea de a comanda și recepționa încărcături din peste 220 de țări ale lumii de la furnizori diferiți și să controlați totalmente toate cheltuielile și procesul de transportare ale bunurilor Dumneavoastră ”de la ușă pînă la ușă”.

O companie

Încredințați transportarea încărcăturilor Dumneavoastră liderului mondial în domeniul livrării aeriene express. Facem față celor mai stricte cerințe datorită rețelei globale DHL Express, care posedă aeronave proprii și centre de sortare moderne. Colaboratorii rețelei DHL Express din toată lumea activează cu un singur scop - ca încărcăturile Dumneavoastră să fie livrate rapid și în siguranță.

Un singur apel

Un singur apel al furnizorului Dumneavoastră va fi suficient pentru ca compania DHL să preia comanda și să asigure transportarea încărcăturii Dumneavoastră.

Un preț unic

Indiferent de țara de expediere, puteți afla costul serviciilor de livrare a încărcăturii importate de Dumneavoastră înainte de a efectua importul încărcăturii. Acest preț va rămîne neschimbat pînă la sosirea în punctul de destinație și anume Republica Moldova.

O factură unică

Costul serviciilor de livrare express a tuturor expedierilor Dumneavoastră poate fi consolidat într-o singură factură, indiferent de numărul furnizorilor sau țărilor de origine. Importați bunuri din orice colț a lumii și achitați serviciile de livrare în baza contului personal ”Import-Express” la recepționarea bunurilor.

Comandați serviciul import-express
formular pentru completarea IMPORT RO/RU PDF
Termeni și servicii de transport PDF
alt